Nézd meg a tenerifei
webkamerák valamelyikét >>

A tenerifei utazás részletei

 
Ingyen tenerifei szállás
- Apratmanok
- Utazás részletei, jelentkezés
- GYIK
- Beszámolók
Tenerife
Látnivalók
Kanári-szigetek
Repülőjegy
Taxi, busz, autóbérlés, közlekedés
Szólj barátaidnak!
Galéria
Kapcsolat
Ajánld az oldal barátaidnak, ismerőseidnek!
Itt egyszerűen megteheted >>
Nézd meg a tenerifei képeket melyeket már kint járt vendégeink készítettek, és a tenerifei
videókat se hagyd ki! >>
 


Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, és szeretne eltölteni egy kellemes hetet az örök tavasz szigetén Tenerifén, abban az esetben ki kell töltenie a jelentkezési lapokat, amelyet a következő módon igényelhet:


E-mail -es jelentkezés


Kérjük küldjön egy e-mail -t a info (kukac) ingyentenerifeiszallas.hu címre,
a tárgy mezőbe írja a "Jelentkezési lap igénylése" mondatot.Miután elküldte jelentkezését

Ha elküldte a jelentkezést, akkor pár órán belül fog kapni egy visszaigazoló e-mailt, miszerint a jelentkezése megérkezett, amelyhez csatolva megküldjük a jelentkezési lapokat (kerdoiv.doc és reszveteli_feltetelec.doc).

Kérjük a lapokat töltse és nyomtassa ki, majd a jelentkezési lapon megadott faxszámra aláírva küldje el. A kitöltött lapokat mentse el és jutassa el az info (kukac) ingyentenerifeiszallas.hu címre is (természetesen itt aláírás nem kötelező).

Maximum 48 órán belül a szálloda részéről Nagyistók Gréta visszaigazolja jelentkezését, és jelzi, hogy jóváhagyta-e a Regency Club az ingyenes egy heti szállását Tenerifén. Az egyszerűség kedvéért telefonon is egyeztethet a kapcsolatfelvétel után Grétával magyar nyelven, hogy minden részletről tájékozódhasson.

Ha nem kapna semmilyen visszajelzést, vagy kérdése lenne a jelentkezéssel kapcsolatban, kérem írjon
e-mail -t vagy keressen a +3620 9128 796 -os telefonon!

Az ingyenes szállás egyszeri alkalomra szól a Regency Resorts Aranykoronás minősítésű 2+2 férőhelyes apartmanjában. Az utazó felnőtteknek egy párt kell alkotniuk, koruknak megközelítőleg 30 és 60 év közöttinek kell lennie, és a hét során egy, a szállodalánc szolgáltatásait bemutató előadáson részt kell venniük, ami azonban semmilyen vásárlásra nem kötelez.