Nézd meg a tenerifei
webkamerák valamelyikét >>

Tenerifei látnivalók - Los Gigantes

 
Ingyen tenerifei szállás
Tenerife
Látnivalók
- Las Americas
- Teide
- Masca
- Los Gigantes
- Santa Cruz
- Puerto de la Cruz
- Güimar
- Barranco del Infierno
- Loro Park
- Jungle Park
- Siam Park
- Aqualand
- Tenerife Pearl
- Icod de los Vinos
- Búvárkodás, merülés
- Golfozás, golfpályák
Kanári szigetek
Repülőjegy
Taxi, busz, autóbérlés, közlekedés
Szólj barátaidnak!
Galéria
Kapcsolat
Ajánld az oldal barátaidnak, ismerőseidnek!
Itt egyszerűen megteheted >>
Nézd meg a tenerifei képeket melyeket már kint járt vendégeink készítettek, és a tenerifei
videókat se hagyd ki! >>
Tenerifén számos golfpálya várja a sport szerelmeseit. Itt megtalálhatod a tenerifei golfpályák listáját! >>
Szeretne Tenerifén búvárkodni? Könnyen megteheti! Gyönyörű helyeken merülhet az Atlanti óceánban. >>
Tenerifére a repülőjegyeket több féle képpen is lefoglalhatja. Itt egy kis segítség a legmegfelelőbb járat felkutatásához! >>
 
Tenerife nyugati partján, Santiago del Teide tartomáynban található Los Gigantes. Ahogy a neve is mutatja valami gigantikus látványosságra számíthat az ide érkező. Így is van. A pontos fordítása a Hatalmasok! Itt tornyosulnak a tengerszint felé 500-800 méter magasságba a nyugati partszakasz leglélegzetelállítóbb sziklái. Ez a sziget egyik fő látványossága, a vízről érinteni lehet a függőleges sziklatornyokat, és mellé hajózva érezhetjük igazán hatalmasságát. Akik személyesen voltak már itt, egyhangúan állítják, hogy kihagyhatatlan látvány.

A helység maga egy kis halászfalu benyomását kelti a hegyek árnyékában. Hangulatos utcácskáival azonnal megnyeri a látogatót. Mivel az itt megforduló turisták száma igen nagy, ezért főleg bazárokat és éttermeket látunk az épületek aljában sorakozni.

Los Gigantesben található az egyik legbiztonságosabb kiépített-, és a legveszélyesebb természetes strand. Előbbi megkapta az EU kék zászlaját, utóbbit 2009.11 hóban le kellett zárni omlásveszély miatt.

A sziklavonulatot az óceánról érdemes megnézni, ekkor sarkosodik ki igazán nagysága. Hajóutat szinte minden parti városból inditanak ide (Las Americasból is), és egybe köthetjuk bálna és delfin néző túrával is. Lehetőség van Los gigantes kikötőjéből is kihajózni. Ebben az esetben a legolcsóbb az ár, kb 10 euro-ból megtekintehtjük a természeti látványosságot.


Nagyobb térképre váltás

 
  ingyen Tenerife - tenerifei utazás - szállás tenerifén - Teide - Kanári-szigetek - kanári-szigeteki nyaralás - ingyen szállás - ingyen szállás Tenerife - golfpályák Tenerifén