Nézd meg a tenerifei
webkamerák valamelyikét >>

Tenerifei látnivalók - Las Americas

 
Ingyen tenerifei szállás
Tenerife
Látnivalók
- Las Americas
- Teide
- Masca
- Los Gigantes
- Santa Cruz
- Puerto de la Cruz
- Güimar
- Barranco del Infierno
- Loro Park
- Jungle Park
- Siam Park
- Aqualand
- Tenerife Pearl
- Icod de los Vinos
- Búvárkodás, merülés
- Golfozás, golfpályák
Kanári szigetek
Repülőjegy
Taxi, busz, autóbérlés, közlekedés
Szólj barátaidnak!
Galéria
Kapcsolat
Ajánld az oldal barátaidnak, ismerőseidnek!
Itt egyszerűen megteheted >>
Nézd meg a tenerifei képeket melyeket már kint járt vendégeink készítettek, és a tenerifei
videókat se hagyd ki! >>
Tenerifén számos golfpálya várja a sport szerelmeseit. Itt megtalálhatod a tenerifei golfpályák listáját! >>
Szeretne Tenerifén búvárkodni? Könnyen megteheti! Gyönyörű helyeken merülhet az Atlanti óceánban. >>
Tenerifére a repülőjegyeket több féle képpen is lefoglalhatja. Itt egy kis segítség a legmegfelelőbb járat felkutatásához! >>
 
 Tenerifén 1982-ben sikerült felszámolni a szeparatista mozgalmat, és ekkor a Kanári-szigetek valamint Spanyolország autunóm hatalmat és regionális alkotmányt kapott. Ténylegesen a turizmus fejlődését innen számíthatjuk, ami ma is Tenerife fő bevételi forrása. A nacionalizmus elnyomásában a turizmus is igen jelentős szerepet kapott.

Playa de Las Americas a Reina Sofia (Tenerife South) repülőtértől csupán 19 km-re fekszik. Két szomszédja Los Cristianos és Costa Adeje. Ez a régió, és kifejezetten ez a három város nem mondható tipikus spanyol városkának. Lépten nyomon éttermek, skandináv típusú bárok sokasága várja az itt nyaralókat. Ennek oka, hogy az ide látogatók legtöbbje a skandináv térségből érkezik. Americasban nem is nagyon találhatóak lakóházak. A part közelében mindenhol szállodák, apartmanházak, éttermek, pizzériák, és vásársorok. A leghíresebb helyek egyike a tenerifei "Soho", a Las Veronicas komplexum. Ha pedig szeretnének mindent egy helyen beszerezni, látogassanak el a Starco Commercial Centerbe.Mára a város teljesen összenőtt Los Cristianossal, így egy hatalmas tengerparti sávon pihenhetik ki egész éves fáradalmaikat. A hőmérséklet nappal sosem esik 20 fok alá még a téli hónapokban sem, és kevés csapadék esik a Teide áldásos védelme miatt.

Itt, Playa de Las Americasban található a Regency Club is, ahol biztosítják az egy hetes inygenes szállást Tenerifén. Ez a terület Tenerifén tökéletes helyet biztosít a nyaraláshoz. Americasban kikapcsolódhatnak, szórakozhatnak, űzhetik kedvenc sportjaikat, búvárkodhatnak, kultúrálódhatnak. Minden adott egy kellemes hét eltöltésére!


Nagyobb térképre váltás
 
  ingyen Tenerife - tenerifei utazás - szállás tenerifén - Teide - Kanári-szigetek - kanári-szigeteki nyaralás - ingyen szállás - ingyen szállás Tenerife - golfpályák Tenerifén