Nézd meg a tenerifei
webkamerák valamelyikét >>

GYIK - gyakran ismételt kérdések

 
Ingyen tenerifei szállás
- Apratmanok
- Utazás részletei, jelentkezés
- GYIK
- Beszámolók
Tenerife
Látnivalók
Kanári-szigetek
Repülőjegy
Taxi, busz, autóbérlés, közlekedés
Szólj barátaidnak!
Galéria
Kapcsolat
Ajánld az oldal barátaidnak, ismerőseidnek!
Itt egyszerűen megteheted >>
Nézd meg a tenerifei képeket melyeket már kint járt vendégeink készítettek, és a tenerifei
videókat se hagyd ki! >>
Tenerifén számos golfpálya várja a sport szerelmeseit. Itt megtalálhatod a tenerifei golfpályák listáját! >>
Szeretne Tenerifén búvárkodni? Könnyen megteheti! Gyönyörű helyeken merülhet az Atlanti óceánban. >>
Tenerifére a repülőjegyeket több féle képpen is lefoglalhatja. Itt egy kis segítség a legmegfelelőbb járat felkutatásához! >>
 


1. Miért ingyenes a szállás, miért jó ez az Apartmanháznak?

Számos szálloda található tenerifén, de egyiknek sem 100%-os a kihasználtsága. Így vannak olyan tenerifei szállodák, akik üresen álló szobáit, apartmanjait üdölőjog formájában árusítják, de nem költenek klasszikus reklámokra (pl.: óriásplakátok, TV reklámok, utazási irodák), hanem ezt az összeget promóciós hetekre ajánlják, és bíznak abban, hogy az ellátogató vendégek pozitív beszámolója a legjobb reklám!

2. Mennyibe kerül a repülőjegy?

Többféle módon lehet repülőjegyet vásárolni. Az árak 50.000 és 120.000 forint között mozognak trmészetesen attól függően hogy átszállva, vagy charter géppel utazunk.

3. Kijuthatok autóval?

Természetesen igen, de ne feledje, hogy Tenerife Afrikától nyugatra található szigetcsoport egyik szigete, így Spanyolországból egy kb 1300 km-es hajóút is az utazás része!

4. Milyenek a kinti árak?

Tenerifén minden annyiba kerül mint itthon, kivéve a műszaki cikkek, amik kb. 30% -kal olcsóbbak.

5. Milyen a tömegközlekedés?

Mindenhova eljuthatunk buszokkal. Mivel a sziget körbe kb 150 km, így nagyjából egy óra alatt bárhová odaérhetünk Tenerifén.

6. Milyen nyelveket beszélnek?

Az apartmanhotelben magyar nyelvű személyzet is található, így anyanyelvünkön tájékozódhatunk a tenerifei programokról. Tenerifén a hivatalos nyelv a spanyol, de az angolt mindenhol beszélik.

7. Hogyan juthatok a szállásra?

A szállás autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető. A busz 2,5 euro/fő, a taxi 25-30 euro. Amennyiben interneten autót bérel, úgy akár már a reptéren is átveheti.

8. Iható a csapvíz?

Egészségügyi szempontból iható, bár a magyar utazási irodák nem ajánlják, mivel az édesvíz nagy részét sós vízből nyerik ki, melyet jóddal fertőtlenítenek. E miatt más ízű a tenerifei víz, ezt egyesek nem kedvelik. Azonban a szupermarketekben olcsón juthatunk akár 8 literes édesvízes palackokhoz (kb 1 euro) , ha főzni szeretnénk.

9. Van-e bármilyen extra költség a szállással kapcsolatban?

Semmiféle költség nincs az ingyen szállással Tenerifén.


 
  ingyen Tenerife - tenerifei utazás - szállás tenerifén - Teide - Kanári-szigetek - kanári-szigeteki nyaralás - ingyen szállás - ingyen szállás Tenerife - golfpályák Tenerifén